Handling ved hjertestop

Vigtigt

 

 

GØR HARREVIG-EGNEN TIL ET MERE SIKKERT STED(OG IKKE KUN HARREVIG-EGNEN, MEN ANDRE STEDER, DU OPHOLDER DIG.

ALLE JER, DER HAR ET KURSUS I GENOPLIVNING (FØRSTEHJÆLPERE) – LÆS DETTE !
VI er rigtig mange førstehjælpere her på egnen, men FÅ er til rådighed.
 
Tænk på alle de førstehjælpere, der kunne være til rådighed, men i virkeligheden ikke kan tilkaldes, fordi de ikke er med i Trygfondens
app “HJERTELØBER”.
 
Bliv HJERTELØBER

Med App-en på din telefon kan Alarmcentralen ringe til dig og 19 andre samtidigt og bede jer om at hjælpe et barn eller en voksen med hjertestop lige tæt på, hvor I befinder jer.
 
Derfor bør vi være flere Hjerteløbere. Du kan altid afvise opkaldet
(med god samvittighed), for du kan f.eks. stå i en situation, hvor du ikke kan forlade stedet.  Det er grunden til, at Alarmcentralen kontakter 20 på en gang, for nogle vil altid være forhindret.
 
Normalt må man selv på App-en læse sig til, hvad det vil sige at være hjerteløber, og hvordan ordningen fungerer, men:
 
VI HJÆLPER DIG I GANG


Du og alle jer førstehjælpere, der ser dette, kan få en helt uforpligtende gennemgang af App-en og en indføring i at være HJERTELØBER, så I har et bedre grundlag at træffe jeres beslutning om at være Hjerteløber eller ikke.

Det koster kun prisen for kaffen.
OG DER VENTER EN LILLE BELØNNING
for, at du møder op:

 
Efter introduktionen kan alle fremmødte vælge at blive lidt længere til en kort praktisk træning i at give hjerte-lungeredning og bruge en hjertestarter. Det er altid godt at få genopfrisket sine færdigheder.

lis@thoustrup.dk   eller sms 40782424.
Husk at angive, om du deltager i både foredrag om hjerteløberordningen og i den efterfølgende træningsseance, eller kun én af delene (hvilken).
 
Mødeleder: Lis Thoustrup.
Materialer: Trygfonden og “Hjerteløber.dk”. Tilladelse givet.
 
Ved stor tilslutning til den praktiske træningsseance arrangeres der muligvis en ekstra træningsseance på et senere tidspunkt. Derfor: Først til mølle …
 
Med venlig hilsen, førstehjælpere i Harre og Hjerk.
PS: Vores nuværende hjertestarter-udbringerordning kolliderer ikke med hjerteløberordningen, i tilfælde af at nogen skulle ønsker at fortsætte som udbringer.
 
M.V.H.
Mads Knudsen
Neder Hjerkvej 16
7870 Roslev
Mads5@live.dk
Tlf. +45  28 30 46 65