Turen gået 2019

Sidste gåtur i denne sæson mandag d. 02. september 2019, førte Erik Gjørup rundt i området forbi kæmpe myretue, langs vandet rundt på golfbanen og ved lejrskolen, nær Kapeldal, forbi søen, hvor fisk blev fodret og tilbage til madpakkehuset, hvor vi drak kaffe efter en lang dejlig tur. Inge havde kage med til kaffen. Jeg havde lidt slik og vi hyggede os til ved ni tiden.  Der var 18 og Bella med på turen og Heidi og Villy kom og fik kaffe sammen med os. Tak for i år.
Vi starter igen næste år ved klubhuset kl. 18.30 første mandag i april. Det bliver 6. april 2020. Anna Lund Maren Inger tog også et par billeder.
Klik på billede og se et stort.
————
Mandag den 26. august 2019 kørte vi fra Harrevig kl. 18.30 og til Nautrup Møllevej 22, hvor Ulla og Niels Veng , tog imod os på gårdspladsen. Niels fortalte en spændende historie om gårdens tilblivelse og dens første beboerne. Derefter gik vi gennem slugten med bøgetræer ned til åen ved Dal Mølle. Vi gik langs Harre å og gennem slugter med græs. En skøn tur, hvor vi sluttede turen på terrassen. Vejret var også perfekt. 18 deltagere!
Næste gang. Undtagelsesvis går vi næste mandag, den 2. september 2019 for at afslutte året ved Harrevig og drikke medbragt kaffe i madpakkehuset, hvis man har lyst. Erik Gjørup står for gåturen. Maren Inger og jeg har taget billeder i aften. Anna Lund
Klik på billede og se et stort.
————–
Mandag d. 19-08-2019 startede gåturen ved det gamle færgeleje og gik mod Glyngøre, men inden broen gik vi op i bakkerne og mellem sommerhusene. Udsigten blev nydt, da vi gik ned til Pinenhus og bagom og op i bakkerne igen. Da vi kom Pastor Harald Hansens sommerhus (præst i Nautrup indtil sommeren 1969) tillod vi os, at gå om til huset og kigge på udsigten. Længere henne ad vejen gik vi igen ud og så på den skønne udsigt og Sallingsund broen. Vi var også omkring “Godset”, som var præstens søns ejendom. Herefter nød vi udsigten fra lejrskolen Kildeborg og videre til Kybehuse. Det var dejligt at have vinden i ryggen, da vi fulgte stranden tilbage til udgangspunktet. Ialt 15 deltagere og turen var ca 5 km.
Næste gang mandag den. 26-08-19 kører fra Harrevig kl. 18.30. Ulla og Niels Veng står klar på Nautrup Møllevej 22 næste gang. Mvh. Maren Inger Lundhus
Klik på billede og se et stort.
. …………………
Mandag den 12. august 2019, kørte vi fra Harrevig til Grynderup sø, hvor vi gik, sejlede, og gik  ved Sæbygårds sommerhuse, Nørreeng og tilbage til fugleudsigtstårn. Vejret holdt tørt, men det var vådt på stien nær færgen, hvor stærke kræfter fik os sejlet over! 13 deltagere.
Næste gang mandag den 19. august 2019 står Maren Inger Lundhus for turen, da kører de  fra Harrevig kl. 18.30 til Pinenhus, hvorfra gåturen starter. Anna Lund

———————– mandag den. 26-08-19 ———————–
Mandag d. 5. august 2019 kørte vi fra Harrevig til Østerstrand på Mors. Vi gik forbi Østerspigen og videre mod havnen langs vandet til Ankeret på havnen, derfra forbi turistkontoret til Erik Heides skib, derfra til Rådhustorvet til statuen af Chr. den 9, og videre til biblioteket, hvor Frode Jakobsens skulpturen er. Derfra til Sandmoses jantelov og så ad gader tværs over mod stranden og tilbage. 11 deltagere.
Næste gang, mandag d. 12. august 2019, kører vi fra Harrevig  kl. 18.30 til Grynderup sø.
Klik på billede og se et stort
. —————
Mandag d. 29. juli 2019 kørte vi fra Harrevig kl. 18.30 til parkeringspladsen ved Duruphallen, hvor Henny Agger tog imod os.
Turen hun havde lavet var gennem anlægget og videre rundt langs veje og stier, helt ud nær Grynderup sø, tilbage ad naturstien og langs åløb. En rigtig fin tur. 10 deltagere.
Næste gang, mandag d. 5. august 2019, kører vi fra Harrevig til kl. 18.30 Østerstrand i Nykøbing M.
Klik på billeder og se et stort.
. ————-
Mandag den 22. juli 2019 kørte vi fra Harrevig kl. 18.30 til Glyngørehallen, hvor Maren Inger Lundhus tog imod os og førte os ad stier og veje. Bl.a. forbi skyttegrave fra 1. Verdenskrig.  En dejlig tur. 14 deltagere.
Næste gang, mandag den 29. juli 2019, kører vi fra Harrevig kl. 18.30 til Duruphallen, hvor Henny Agger fører os rundt i området.
Klik på billedet og se et stort.
. —————
Gåturen mandag den 15. juli 2019 gik fra klubhuset og ned til vandet, op ved “posthuset”, videre hen mod Skibsvejen ad den, op mod Harrevig Multihus mod “Bajlum Kro”,ad Hjerk Kirkevej, drejede fra nær Kris og Else og over mod Skelgårdsvej, op mod forsamlingshuset, gennem Hjerk, ad Harrevigvej tilbage, ned på stranden hen mod sportspladsen. 18 deltagere og Bella.  Vejret blev dejlig varmt. 
Næste gang, den 22. juli 2019 kører vi fra Harrevig kl. 18.30 og til Glynørehallen, hvor Maren Inger står for en tur.
Klik på billede og se et stort.
2 stk æg
. —————
Mandag den 8. juli 2019 kørte vi fra Harrevig til Resen kirkes parkeringsplads.
Vi gik over kirkegården og ud af en låge , ned mod vandet, langs vandet og hen til Rosenlund, hvor vi gik op og så nybyggeri videre op til Violvej og tilbage mod Resen Kirkevej, ned til vandet gennem skoven og senere op ad bakke. Marianne var en god støtte på turen, hun kender området særdeles godt.  16 deltagere i aften.
Næste mandag, den 15. juli 2019 starter turen fra Harrevig kl. 18.30 Anna Lund
Klik på billede og se et stort.

—————

Gåturen mandag d. 1. juli 2019 kørte fra Harrevig kl. 18.30 til Åbakken 4 nær Hestehave. Inger Marie førte os ud i et dejligt naturskønt område, Æblestien. Trods stiv blæst var det i en skøn tur. 14 deltagere, Lises hund var med.
Næste gang, mandag den 8. juli 2019 kører vi fra Harrevig kl. 18.30 til Kirkevej i Resen, næsten overfor Resen kirke er der en parkeringsplads, hvor vi mødes og går derfra.

Klik på billede og se et stort.
——–
Mandag 24-06-19.: Gåturen i aften startede med vi kørte fra Harrevig til Vesterhjerk ud til parkeringspladsen, shelter og badestrand på Rævehøjvej.
Derfra gik vi til vandet og langs vandet ud på spidsen og med vej forbi sommerhuse og op til ø-lejren, hvor vi havde en aftale om rundvisning i lejren. Efter en spændende rundvisning gik vi til udsigtssted gennem skoven, senere tilbage igen. 18 deltagere på denne smukke sommeraftener.
Næste gang, Mandag den 1.7.2019 kører vi fra Harrevig kl. 18.30 til Hestehave Åbakken 4 7860 Spøttrup. Der ligger en gravhøj, hvor vi kan parkere. Inger Marie og Kristian Svejgaard står for turen ved Æblestien.
Klik på billede og se et stort.

—————

Mandag den 17. juni 2019. Turen var med 17 deltagere, vi gik 6,75 km fra Kassehuset omkring Limfjordens Hus og bagom Østersbaren. Herfra op til Halkhoved skov, hvor vi først gik langs vandet. Slog et slag op i nærheden af sommerhusene ved Sæby og derefter op i skoven. Vi fulgte banestien tilbage til havnen, hvor Sejlklubbens formand viste os deres skønne lokaler. Mvh Maren Inger

Næste gang, mandag 24. juni 2019. kører vi fra Harrevig kl. 18.30 til Vester Hjerk ved Hjerk Bådehavns parkeringsplads nær shelter, herfra går vi.
Klik på billeder og se et stor flot natur i billede.
—————
Mandag den 10. juni 2019 var 12 vandere og Bella, der gik 5,5 km på 1 time og 1 kvarter. Først gik vi ad Skibsvejen og ind til sommerhusene og med vejen til Hjerk. Da vi kom til stien ned til stranden, tog vi den og gik hen til Vigen og op til A26. Herfra ned gennem Gjørups skov til søen, hvor Erik fortalte en jægerhistorie fra forleden – se to billeder. Vi fortsatte til Kapeldal gennem noget krat og herfra ned til vandet igennem krat og skov. Til sidst gik vi på hjemvejen omkring Udsigten, hvor det sidste billede blev taget.  Mvh Maren Inger 
Næste gang, den 17.6.2019 køres fra Harrevig kl. 18.30 til  kassehuset i Glyngøre. Maren Inger fører også an næste gang.
—————

Mandag den 3. juni 2019 kørte vi fra Harrevig kl. 18.30 og ud til nausterne, hvorfra vi gik. Vi gik langs vandet mod Vile og over de nye broer, som der blev lavet sidste år i november. Da vi nåede over på Vile siden fortalte jeg om dræning og pumperne, som gjorde fjordbund til mark i 1929. Erik Gjørup fortalte, at nu bliver det måske snart gendannet. Vi gik tilbage og op langs golfbanen og ind gennem sommerhusområdet. En hyggelig aften. 13 deltagere.

Næste mandag den. 10. juni 2019. 2. Pinsedag, står Maren Inger for gåturen fra klubhuset ved Harrevig kl. 18.30. Anna Lund

———–

Mandag den 27. juni 2019 gik vi fra Harrevig og langs vandet mod Harre rundt i området tilhørende Krstian og Erik. Kristian stod for turen. Vejret var lidt regnfuldt og på grund af det og Ladywalk blev turen ikke så lang, men 4 var med på turen.
Næste mandag, 3. juni 2019, går vi fra Harrevig kl. 18.30, hvis det regner, ellers kører vi til Harrebjerg og går fra nausterne. Men jeg står ved klubhuset, så må vi se. Anna Lund

———–

Mandag den 20. maj 2019 kørte vi fra Harrevig klubhus til Otting kirke, hvor Inger Marie og Kristian Svejgaard førte os ud i et naturskønt område. Vi gik bl.a. langs åløb over mellem Balling  Nedermølle  og Overmølle . Til sidst kombi til et sted, hvor Ottingboerne havde borde og bænke, æbletræer, de selv havde podet og plantet. Der fik vi drikkevarer og gjorde et lille ophold. En fin tur på ca 1½ time gik vi. 13 deltagere i aften.
Næste mandag, den 27.maj 2019, står Kristian Gjørup kl. 18.30 og tager imod ved Harrevig til en gåtur.

——————
Mandag 13. maj 2019 kørte vi til Nautrup kirke, hvorfra Maren Inger Lundhus ledede turen mod Glyngøre, med stop ved Præstehøj. En fin tur på godt en time. 16 deltagere.
Næste gang, mandag den 20. maj 2019, kører vi fra Harrevig kl. 18.30 til Otting Kirke. Der tager Inger Marie Svejgaard fører os ud i området deromkring.

Mandag den 6. maj 2019, gik vi ad Skibsvejen mod Bajlumgård og videre op ad Hjerk Kirkevej og tværs over mod Harrevig. Det blæste ret meget, men vi gik godt en time. 16 + Bella deltog.
Næste gang, Mandag den 13. maj 2019, kører vi fra Harrevig kl. 18.30 til Nautrup kirke, hvor Maren Inger Lundhus står for gåturen.

————————-

Mandag den 29. april 2019, kørte vi fra klubhuset  kl. 18.30. Vi gik fra Harre torv, ad Nørrebyvej ud til møllerne og Harre å. Tilbage ad Dalstrupvej til Harre, ad Fjordager til kirken, hvor vi så lidt på byrenoveringen og på gamle gravstedet. 17 deltagere og så selvfølgelig Bella, som jeg  nogle gange glemmer afskrive. Hun er så stilfærdig. Vi gik en god times tid.
Næste gang, Mandag 6. maj, går vi fra HarreVig klubhus kl. 18.30. Anna Lund.
————————
I aften, den 22. april, gik vi fra klubhuset, ad Skibsvejen, ad Gl. Skivevej mod Harre, gennem Harre, ud ad den blinde vej (Sallingsundvej ), over Brovej, ad Harrebjergvej ned gennem Kapeldal, langs vandet og tilbage til klubhuset. Vi gik godt en time, 7 deltagere.
Næste mandag, den 29. april 2019, kører vi fra Harrevig  kl. 18.30 til Harre Torv og går derfra.
Anna Lund

————

Mandag aften, den 15. april, stod Erik Gjørup for gåturen, som gik langs vandet helt til Nausterne på Harrebjerg. Det var dejlig lavvandet, så det var en fin aften at gå der. Videre tilbage ned ved Harrebjerg Lejrskole, tilbage langs vandet og op igen gennem Gjørup område forbi ænderne og så ned ad Vigen tilbage til Harrevig klubhus. En dejlig tur, på ca 1 1/2 time. 18 deltagere.

Næste gang, 2. Påskedag går vi igen fra klubhuset kl. 18.30. . Anna Lund

 _____________________________ 
Gåturen mandag den 8. april 2019 gik vi langs vandet mod Nederhjerk og derfra ad Nederhjerkvej op til udsigten, videre over legepladsen og så hen i krydset, hvor vi gik ad Hjerk Kirkevej forbi det nye graverhus, langs stien, over kirkegården og gennem lågen modsat, videre ud på vejen og skråt ned til Harrevig med privat grusvej. Godt en time gik vi. 14 deltagere, næste gang den 15. april 2019 tager Erik Gjørup over.
Mødested, klubhuset, sportspladsen ved Harrevig kl. 18.30.

Anna Lund

Det første billede blev taget, inden vi gik fra Harrevig. Det andet billede er taget fra Udsigten i Hjerk.


_____________________________

1. april 2019 startede Gåturen ved Harrevig klubhus kl 18.30. Vi gik langs vandet og op ved lejrskolen, hvor der er ryddet træer væk , videre ned gennem Kapeldal og tilbage langs vandet. Vi gik en times tid. 12 deltagere. Næste mandag den 8. april 2019 Mødested, klubhuset, sportspladsen ved Harrevig kl. 18.30.

Skøn aften. Se billedet. Anna Lund

Mandag den 1. april 2019 er der start på sæson 2019
Harrevig-egnens vandrelaug

Vi starter gåturene Mandag den 1. april 2019
Mødested, klubhuset, sportspladsen ved Harrevig kl. 18.30 midt imellem Hjerk og Harre,  hvis intet andet er aftalt.
Alle er velkommen, tag gode travesko på.
Vel mødt.   Anna Lund   Tlf 97 571594  –  mobil 61 711594
Mail.: annalundand@gmail.com