Du kan redde liv

Hvert år falder 3.500 mennesker om med et hjertestop uden for hospital i Danmark. Det er mennesker med børn, familier, kærester, kolleger og venner, og de vil efterlade tomrum.TrygFonden samler i 2014-2018 sine kræfter på fokusområdet Akut Hjælp for at fortælle alle danskere, at Du kan redde liv.
Ambitionen er at hæve antallet af vidner, der træder til ved hjertestop fra 64 pct. i dag til 85 pct. i 2018. Lykkes det, vil Danmark være det land i verden, hvor flest mennesker yder livreddende førstehjælp.

Harre

Placering:
Harre købmand.
Til venstre for hovedindgangen
Sallingsundvej 122, Harre
7870 Roslev
Åbningstider:
Tilgængelig døgnet rundt.

IMAG0646(1)

HjerteStarter_Harre

Hjerk

Placering:
Galleri Salling

Placering til højre ud mod vejen på den blå bygning
Hjerk Kirkevej 4, Hjerk
7870 Roslev
Åbningstider:
Tilgængelig døgnet rundt.

A

HjerteStarter_Hjerk_2

 

Harre Vig Golfklub

Placering:
Harre Vig Golfklub
Inde i gården til venstre for bag-rum bag grå dør
Harrebjergvej 13, Harre
7870 Roslev
Åbningstider:
Tilgængelig døgnet rundt
.

TrygFonden Hjertestart app

Tryg Fonden har udviklet en app, der kan vise dig vej til de hjertestartere, som er registreret på hjertestarter.dk
"TrygFonden Hjertestart" er udviklet i en iPhone- og en Android-version. Med app'en har du en mobil mulighed for at orientere dig om, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret.
"Vi håber at applikationen er med til at øge danskernes opmærksomhed på hjertestarternes placering, på samme måde som man for eksempel orienterer sig om nødudgange i et fly eller på et hotel, siger Grethe Thomas, der er projektchef i TrygFonden.
App'en er udviklet på baggrund af anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen om en mobil løsning med oplysninger om hjertestarternes placering i Danmark. I en akut situation skal man dog aldrig begynde at lede efter hjertestartere på mobilen, men i stedet ringe 112.
Hent TrygFonden Hjertestart app:
Til iPhone
Til Android
Til Windows Phone