Info Gåklub

Lidt information om os.
Er du i tvivl om hvor vi mødes, klik her og se   www.harrevig-egnen.dk/det-sker
Enkelte gange er mødestedet, klubhuset, sportspladsen ved Harrevig kl. 18.30 midt imellem Hjerk og Harre, når det er aftalt.

Alle er velkommen, tag gode travesko på.
Vel mødt.
Anna Lund 😊 Tlf.: mobil.: 61 711594   Mail.: annalundand@gmail.com

Se sidste nyt klik her.          Klik her og se arrangementer i datorækkefølge.

         Vandrelaug på Harrevig-egnen
Vi er nogle stykker, der går til gymnastik om vinteren. I  2004 siden blev vi enige om, at gå ture om sommeren, hvor der ikke er gymnastik. ”Drengene” ville gerne med på gåturene. Det fik de så lov til. Første gang vi gik, var mandag den 5. april 2004 Interesserede møder ved klubhuset ved Harre Vig. Vi vil skiftes til at bestemme ruten og aftaler hver gang, hvem der bestemmer turen næste gang. Det bliver skrevet ind på vores hjemmeside,  hvor turene går hen. Nogle gange kører vi til et andet sted og går derfra, men der står altid nogen kl. 18.30 ved klubhuset ved Harrevig og ser, om der kommer nogen, som ikke ved det, så de når at komme med.
Har du/I lyst til at komme med på en hyggelig travetur i vores skønne område, så mød op og gå med. Vi starter ca. først i april og går til og med ca. sidste mandag i august. Turene er på 5-7 km for det meste.
Vi starter den første gang i april , hvor vi går fra klubhuset. Vil du vide mere, så send en SMS eller e-mail til Anna på 61711594. Mail.:  annalundand@gmail.com Med venlig hilsen Anna Lund Andersen
Det koster ikke noget at være med! Mød bare op i gode travesko.
Vi ses